Не глядзi так бясконца тужлiва

Не глядзі так бясконца тужліва
Не сумуй, што праходзяць гады
Я хачу, каб была ты шчасліва,
Маладым каб позірк заўжды.

Як святло малахітных вачей
Ажывіць мне застыглыя грудзі,
Тады й раніца ўзыйдзе ярчэй
І ўвесь дзень мой удачлівей будзе.

Не глядзі так тужліва бясконца
Не рві сэрцайка мне на кускі
Цемень згіне! І юнае сонца
Падаруе дзень сьветлы такі!


Рецензии