Трыялет

Я людзі ў каханне верыць буду -
На шчасце мо, а можа на загубу,
Хай у вочы - смех, а за плячыма - дурань.
Я людзі ў каханне верыць буду.
Жыццё не перамніш - сам сабе не зманіш,
Шукаць у няўдачах вінаватага не станеш.
Я людзі ў каханне  верыць буду!
На шчасце мо, а можа на загубу...


Рецензии