Забувай

Не Тримай ніколи, хто не любить душу,
Відпускай усіх,хто невідомим душить,
Розірви усе,що зв'язувати може,
Чесним будь і пам'ятай хороше.

Лиш розірве ніч і побіжить між вами,
Все продовжить рух,розпечене словами.
Не важливо,хто ти.
Думка не єдина.
Відірвись від горя,намалюй картину.

Є до тебе серце,і воно мов пташка,
Вже тріпоче сильно,виклика мурашки.
Не втрачає віри,береже надію ,
Як колись не буде,вже нова є мрія.

Сонце буде світлим ,берегами вкриє,
Буде пам'ятати ,хоч і не зігріє.
Ніби цілий світ підтримає собою,
І наповнить душу теплою любов'ю.


Рецензии
Добрі і щирі рядки! :)

Мишка   15.07.2017 18:11     Заявить о нарушении
Дякую величезне , що завітали та залишили свій слід. Натхнення вам !

Белочка 19   15.07.2017 22:43   Заявить о нарушении