Ишк нима? Оддий хою-хавасми?

Ишк нима? Оддий хою-хавасми?
Еки булмаса, купол нафсми?
Эвох...конли ешлар,бедор тунлар...
Юлдузлар сиртмогида хунлар
Кутгулар, ехулар телбаланган
Лаилохни унутган кинлар...
Нигохлар,ох-вохлар-у,гунохлар
Лахзалик титрокда
гумрохлар...
Йукликни...тилаб, гурури синган
Сунг нафасдан...кулган, сайехлар...
Шуми, ишк?
     ***


Рецензии
Ишк хавою хавас эмас
http://www.stihi.ru/2015/11/21/3849

С добрыми пожеланиями,

Абдукаюм Мамаджанов   25.01.2017 08:30     Заявить о нарушении