Який у тебе кум

Завжди хрестили дiток на Русi
I у хреснi батьки тих вибирали,
Кому, напевно, бiльше довiряли,
Щоб сiяв кум добро у немовля в душi.

Був кум для сина - прикладом в життi,
А донцi - щирою, з любов'ю допомогой.
I першою батькiвською вимогой,
Була поряднiсть кума у буттi!

Хоча i мудрi тi часи давно минули,
Невже про суть хрестин, полiтики забули?!
Я вам таке скажу, хоча й не аналiтик:
"Який у тебе кум - такий ти i полiтик!"


27.02.2016

Картинка из интернета


Рецензии