***

Різдвяна ніч.
Вогонь пала в каміні.
І сім свічок...
Святкую знов одна.
Ці дні не єдині.
Тебе я вже  зустріла.
Зараз нема, чогось нема.

Це Старий -
Новий рік я зустрічаю.
Пишу негатив
І зпалюю в вогні.
А мрії й побажання,
Що собі бажаю.
Заховаю, збережу і справдяться вони.

Я так хотіла
Сьогодні бути з тобою.
Зігріла б я тебе
Своїм теплом.
Але ти не зі мною...
Чогось ти не зі мною?
Чекаю дива світлим Різдвом.


Рецензии
Пусть будет тепло душе твоей!

Мишка   02.02.2016 10:05     Заявить о нарушении
Спасибо большое. Рада Вам, заходите.
С уважением.

Тамара Горбаченко   02.02.2016 13:24   Заявить о нарушении