Импульсы

Вечірнє місто. Зіркове небо.
Я поринаю в його тишу з головою
А знаєш, ти- моя потреба
Поруч з тобою я була живою

Тьмяне світло ліхтарів
Й думки одна за одной линуть
В хвилину серця 100 ударів
Вони наче океан мене поглинуть

Повз проїжають порожні тролейбуси
Здається немов час на мить зупинився
Але я все ще відчуваю імпульси
Немов наш останній вечір разом, який скінчився

Вечірнє місто. Зіркове небо.
Знаєш, я люблю самотність й тишу
А наївна віра напевно - це ганебно
Нічого не варте зараз твоє " Не залишу".


Рецензии
Відчайдушно чудово... Натхнення вам...і небайдужості... З повагою Наталія

Грушенька Обыкновенная   18.06.2018 20:09     Заявить о нарушении