серед в йни

серед війни треба більше повітря і більше обіймів,
бо ти засинаєш не в тиші, хочеш покинути місто в цю мить і,
люди, невже ми не пам'ятаємо, що не призведуть до миру війни,
що ми ввійдемо в історію, яку будуть вивчати діти.

наші діти. кожного з нас. ми вчемо їх, що погано брати чуже,
але масштаби для прикладу можна придумати зовсім інші.
я благаю, спиніться, зброю опустіть, але вже,
мабуть, піздно.
в пустих квартирах бігають голодні миші...

в пустих квартирах немає вікон, але є брудний посуд і меблі,
в містах немає щасливих людей, тому що там щастя немає.
люди - як квіти, в нас без повітря ломаються стеблі,
і та, хто тільки-но тягнеться к сонцю, також страждає.


Рецензии
Добрый день!
Ищу повсюду антивоенное; размещаю на странице "Остановим войну". Не будете против, если выставлю Ваше? Конечно, дам ссылки на Ваше авторство.

С уважением, Олег

Олег Паршев   14.10.2015 15:56     Заявить о нарушении
Не против. Спасибо!

Сова Чурикова   14.10.2015 17:14   Заявить о нарушении
Спасибо!
Потом брошу Вам ссылку.

Олег Паршев   14.10.2015 19:10   Заявить о нарушении