Зустричай, Европо!

ЗУСТРІЧАЙ, ЄВРОПО!

Українець не второпа
Про бар*єри на межі:
Не пускає нас Європа –
Де безвізовий режим?

А як  мріяли завзято
Про ЄС! Не підвезло.
Як скакали до упаду!
Тільки в сумраці чоло.

Знов всі блумають очима,
Дивлячись як у ЄС
Пруть араби тисячима
Так, без віз, на інтерес.

Їх зустріли, оселили
Соціалку надали.
Ой, не те ми щось зробили.
Мабуть, придурки були!

Що, Вкраїна не змогла би?
Нащо був тоді Майдан?
Жінки одягли б хіджаби
Хлопці б вивчили коран.

І чекай, Берлін і Лондон,
Українці прибули!
Крізь кордони карколомно
Прориваються хохли!

Не психуй, Європо-мамо,
З української мети,
А годуй синів Майдану.
Ще й подяку скажеш ти!

Бо співучи, працьовиті,
Не якійсь тобі москаль
Ще й народ дрівніший в світі.
Щастя свого не прогав!


Рецензии
Мудрость народная, и москальская и хохляцкая, говорит, что счастье там, где нас нету! И Майдан простому народу счастье не принёс...

Валентина Ментуз   13.05.2018 14:54     Заявить о нарушении