Дзе ты?

Як здорава, калі ты больш нікому
Нічым не абавязаны нічуць.
Калі ты можаш проста выйсці з дому,
І без забот глыбока ўздыхнуць!

Як здорава, калі цябе да мэты
Вядзе твой розум, а не плечы сябруковы,
Калі святлом каханых воч сагрэты
Ты да жыцця і барацьбы гатовы!

Як здорава, што недзе ў белым свеце
Жыве душа, што роднай табе ёсць,
З якой ты не чужы на ўсёй планеце,
А дзе б ні быў - самы жаданы госць!


Рецензии