Каханай старонцы!

Каханне маё!  Я ўжо ў Берліне,
І сэрца маё ўсё бліжай к табе!
І біцца яно ні за што не пакіне
І  верыць не будзе чужой варажбе!
Бо толькі адна ты на ўсім белым свеце
Адданая мне ўсёй сваею душой.
Часы без цябе буду вечна жалеці,
І беражна помніць імгненні с табой!


Рецензии