Рубаи Хайяма - 8

От безбожья до Бога один только миг,
От сомнений до веры лишь миг напрямик.
Береги каждый миг и мгновенье всегда,
Жизнь мгновенье одно, что раб Божий застиг.

13.08.2015

Оригинал на таджикском (или фарси) такой:
Аз манзили куфр то ба дин як нафас аст,
В-аз олами шак то ба якин як нафас аст.
Ин як нафаси азизро хуш медор,
К-аз хосили умри мо хамин як нафас аст.


Рецензии