Крочыць вясна

Вясна з разгулам маладым
Зноў па прасторах крочыць смела.
І мілым хараством сваім
Заваражыць усё паспела.
Не моўкне звонкіх птушак хор.
Такая музыка ў лесе!
І адгукаецца прастор
Вясёлым рэхам на ўзлессі.
І прасяваецца святло
Праз хмараў косы дажджавыя.
І нечаканае цяпло
Сагрэла нівы веснавыя.
Гучыць натхнёны гімн вясне,
Зялёны гоман не сціхае.
І ў гэтай казачнай красе
Усё наваколле ажывае.


Рецензии
Красиво, душевно о весне, Лариса!

Жюр22   02.12.2019 14:36     Заявить о нарушении
Спасибо,Юрий!

Лариса Гапеева   03.12.2019 10:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.