Мiсячна царiвна

Чайки на крилах віднесли вже сонце за обрій,
Зорі палають у втомленім спекою небі,
Тиша ллється над шовковим теплим морем
І щось шепотить олеандрове сонний берег.

Про щось надзвичайне говорять лагідні хвилі,
Про пристрасну казку, про дивную таємницю,
Про щось загадкове, навіть дуже інтимне,
Про те, що закохана в море якась неймовірно-прекрасна цариця.

Тссс ...
Плескіт почувся тихенький і трохи схвильований.
Все залилося містичним місячним сяйвом.
Вона не прийшла - припливла на великому човні
І з нього спустилась в обійма свого кохання.

Вітер легенько торкався мого волосся,
Ніби казав: "Чого ж ти так зніяковіла?"
А я все питала його: "Чи мені не здалося?"
Й дивилась, дивилась, як ніжно кохається море із місячною царівною...


Рецензии
Аплодую Вам, Наташа. Щиро дякую. З пов.

Игорь Ярин   07.12.2021 15:24     Заявить о нарушении
Від усього серця щиро дякую Вам, Ігоре! Дякую за добрі слова і тепло Вашої душі!

Наталья Днепровская   07.12.2021 16:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 24 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.