Прыдурак

Нашто дзядзьку агарод?
Бо прыдурак ён, урод.
Кажуць, каб пражыць у шчасці -
трэба красці, красці, красці.
А ён век не браў чужога
і таму жыве ўбога.
Чыстым горбіць спіну ў полі
і трымаецца ён волі,
і гаворыць, многіх зля,

- "Прападзе без нас Зямля!"


Рецензии