Нiч на землю сходить

Ніч на землю сходить, мов примара,
Гасне день, і з ним у грудях шал.
Лиш про тебе плаче знов гітара,
І зітхає змучена душа.

Ти одна, немов черешня біла,
На моє нещастя розцвіла.
Чом зі мною мовчазна, несміла,
Хоч недавно радісна була?

Чи моє кохання нездійснене?
Чи даремно струни душу рвуть?
Не приховуй відповідь від менея,
Усміхнись - хай мрії оживуть!

11.02.2014р.


Оригінал

Гаснет день (Песня)

Гаснет день, душа полна пожара,
Ночь на землю сходит неспеша.
Про тебя поет моя гитара,
О тебе грустит моя душа.

Ты одна черешнею красивой,
На мое несчастье расцвела.
Почему со мной ты молчалива,
Почему с другими весела?

Может быть любовь моя напрасна,
Зря тоскую, струнами звеня.
Ты скажи мне коротко и ясно,
Но не мучай попусту меня.


Рецензии