Есть у меня свой Остров...

"Ёсць   у  мяне  свой  Востраў..."

Бераг  дальні...
Край  там – добры...
Ненанесены  на  карты –
ёсць  адзін  цудоўны  востраў.
Я  туды  ўначы  лятаю...

Сонца  ззяе...
Вецер  з  мора...
Пальмы  з  малпамі,
і  птушкі.
З-пад  гары – струмень  крынічны,
рэчкай  ціхаю  пятляе...

Кветкі...
Зелень...
Таямнічна...
Там – заліў  пясчаны, чысты.
Крабы  бегаюць,
па  справах.
Я – таксама,
справу  маю...

Не  напрамак...
А  вяртлява...
Каб  ісці, і  не  спяшацца –
ля  ракі  тапчу  сцяжынку.
Каб  гуляць,
калі  бываю...

Бераг  дальні...
Край  дзівосны...
Я  туды – у  снах  лятаю.
Бо, у  снах  яго  я  маю –
таямнічы,
любы  Востраў...
*+*
17  красавіка  2015 г.


Рецензии