Сонца шле праменьчык свой

Сінім раннем на світанні
Сонца шле праменьчык свой,
Каб мы нашае каханне
Не змарозілі зімой!

Каб яго ў завіруху
Снегам  дзе не замяло,
Хоча сонейка насуха
Падсушыць наша сяло.

Шлю табе я прывітанне,
А з ім  - капель перазвон!
Гэта, сонейка, каханне
К табе просіцца ў сон!


Рецензии