Торопимся, бежим, присели...

"Спяшаемся, бяжым, прыселі..."

Спыняю  бег  свой –
нЕкуды  спяшацца...
Бяжым, бяжым, бяжым – да  самай  Сьмерці –
да  мАнячага  нас, з  далЕчы, Шчасьця.
Не  супакОйваецца  ў  гэтым  наша  сэрца...

Сяжу  на  лаўцы –
некуды  спяшацца...
Бяжыць, бяжыць – мой  ўнук  Мірон, як  верцель –
мо, бача  дзесь  паблізу  Шчасьце.
Не  супакОйваецца  ўнука  майго  сэрца...
*+*
7 снежня 2014 г.  У Менску, ўспамінаючы  Косава...

**(спыняю - останавливаю; да  мАнячага - к  манЯщему;
як верцель - как юла, крутёлка).


Рецензии