Дороги - которые выбираете не вы

Шляхі – якія  выбіраеце 
ня  вы.

Я  сустракаюсь 
з  рознымі  людзьмі.
Наўмысна,
альбо – выпадкова...
Але, нікога 
не  збіраюся  судзіць –
за  выказаныя  імі  словы.

Бо, так  складалась  псіхыка  у  іх.
Свая, як  яны  думалі –
у  кожнага...
Ня  ведаюць,
што  ім – паназапіхвалі,
у  іх  мазгі –
пустапарожняга.

Каб  малацілі 
пустазелле  языком.
І  не  падумалі 
“няправільна” – сваё,
а  йшлі  радком,
калонамі –
туды,
куды  іх  паднаправілі.
*+*
6 снежня 2014г.


Рецензии