I чуeм толькi сэрца стук!

Хачу кахаць,бы ў першы раз
ці можа як на развітанне,
каб помніць данай клятвы сказ:
"Ты мне адна, маё каханне!"

Бо ты патрэбна мне як мова,
якой мне маці ў даўніну
развешвала карункі сну,
дзе ззялі цудам гук і слова.

Твой працінае дотык рук
Мне цела, бы электратокам!
Знікае раптам свет навокал,
І чуeм  толькі сэрцаў стук!


Рецензии