Ах, як годы птушкай праляцелi...

Ах, як годы птушкай праляцелі...
С кожным годам меней нам дарог,
Каб ажыццявіць, што мы хацелі,
што ў калыску палажыў нам Бог!
Кожны  дзень  больш  сэрца халаднее,
І цямней мне неба парасон,
Бо не бачу, ці мо', не умею
бачыць рост дабра у бегу дзён.
Можа там, дзе з гор крыштальны рэкі
Ахінаюць цнотай райскі сад,
Можа  там шчаслівы чалавекі?
Я б туды людзей завесці  рад!


Рецензии