Можна часта нам дома бываць...

Можна часта нам  дома бываць
Назіраць ход жыцця месцаў, вёсак,
Ды пры гэтым ўшчэнт забываць
Даць Радзіме і свой унёсак!

Колькі ты для Радзімы зрабіў -
Не падкажа вандровак кірунак!
Чэрствасць душ бачна ў тым, як ты жыў,
І які прынёс ёй  падарунак!


Рецензии