Прырода плача на растанне...

Прырода плача на растанне,
Заслалі хмары неба твар,
Усё далей маё каханне
І халадней абдымкаў жар.
Ды веру я ўсё яшчэ будзе
І буду зноў цябе кахаць
І, як сумёты, белы грудзі 
Пяшчотна буду цалаваць!


Рецензии