За што мяне абагауляеш?

- За што мяне абагаўляеш?
- За тое, што святлом вачэй
Мне шлях да мэты найярчэй 
Ты штохвілінна асвятляеш!
Пясчынака нават, ды і тая,
У святле тваіх азёр-вачэй,
Мне раптам бачыцца ямчэй
І думак ход тым напраўляе!


Рецензии