I кахаць, як лiцьвiны кахалi!

Каб на роднай дарозе сяброў сустракаць,
З імі йсці ў невядомыя далі,
Буду песні маe я на мове спяваць
І кахаць, як ліцьвіны кахалі!

Росным ранкам "Вітаю!" казаць да людзей,
Хай дзень радасць нясе нам у хаты!
Каб даў Бог жыць у міры між добрых падзей, 
Каб наш край быў на шчасце багаты!


Рецензии