Изпрати ми тъгата

ИЗПРАТИ МИ ТЪГАТА

Да изпратя тъгата?
Как да пратя тъга
на човека,
дарил ми
слънчевата дъга?
За какво да тъгува,
щом сърцето до край,
само него бленува…
И това
той го знай.

Важна да съм за него.
Не, неискам това.
С полудялото его
само него
зова
да потъна в ръцете
меки, топли, добри.
Да ми стопли сърцето
и кръвта
да заври.

Да му пратя тъгата?!
Как да пратя тъга
на човека,
от който
грее в мен любовта.
Оживява ми дните,
тъжни, сиви и зли…

В царството на жените
от много-малко
боли.
 16.08.2014г.


Рецензии
Много е хубаво, Вили! Поздравления!
С обич!
Мария

Мария Шандуркова   31.08.2014 12:21     Заявить о нарушении