Грай свiтанок тишею навколо

Грай світанок тишею навколо,
зустрічай малинову зорю.
Як зійду з батьківського порогу,
то здається, що я у раю.


Ще дрімає в закуточках вітер,
і діброви вдалині мовчать.
Хто із них підлеглий, а хто лідер,
а на кому вікова печать.


Шепотять тихенько вранці верби,
біля річки сивенький туман.
Тут співають води біля греблі,
трави уклоняються лугам.

 
Луки заквітчали різнотрав`я,
походжають важно журавлі.
Уклонитись хочеться за здрав`я,
в пояс нашій матінці-землі.


Рецензии
Добрые слова родному краю!

Мишка   22.07.2014 09:44     Заявить о нарушении
Люблю свой край!!!
Спасибо.

Любовь Постникова   25.07.2014 22:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.