Без цябе на сэрцы - млосна, млосна

Без цябе на сэрцы - млосна, млосна,
Час журчыць руччом у небыццё,
Без цябе на свеце ўсё адносна,
Поспех і параза і жыццё!

Без цябе і сонейка не свеціць,
Без цябе і ружы не цвітуць!
Без цябе не радуюцца дзеці
Цягнуцца бясконца дзень і пуць!

Абяцай, што ты не апраметна,
Будзеш далей справай кіраваць.
Бо с табой каханне тым адметна,
Што няможна з сэрца адарваць

Памятай, што кожнае імгнне,
Я с табой цаню больш за жыццё.
Ты маё зямное прыцяженне,
Маё шчасце і маё жыццё!


Рецензии