Крапелинку дай наснаги!

На колiна перед Богом
Впала мила Україна.
I благала Його довго,
Щастя для людей просила.

-Зглянься,Батьку дорогенький,
Над моiми, Ти,дiтками
I пошли любовi жменьку,
Милосердними руками.

-Крапелинку дай наснаги,
Для молитв за супостата
I не дай в серця зневаги
До колишнього,нам,брата.

-Змилуйся!-вона просила
-Над своiм народом,Отче,
Бо терпiти вже несила,
Як те вороння клекоче.

Позлiталось i шматує,
Рве на друзки безупину.
I лютує i лютує
Б'э у серце i у спину.

-Я на Тебе уповаю,
Знаю Ти лиш допоможеш,
Вiрнicть же Твоя без краю
А любов все переможе!

Молиться так Украiна,
Сумнiву нема у неi
Адже донька вона мила,
Батька вишнього на ймення!


Рецензии
Дуже гарно!
У Вас чудові вірші!*
Щастя Вам і Миру*

Янина Бурмистр   28.08.2014 16:13     Заявить о нарушении
Щиро дякую.
Нехай мир i радiсть буде у кожному серцi.

Левиа   01.09.2014 22:24   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.