Негодяям и Подлецам

Паганцам  і  Падлюгам.
 
Я – не  жадаю  вам  Бяды...
Але, і  Шчасця – не  жадаю.
Жыццё  ваша,
й  так – ідзе  туды,
дзе  Суд – і  Божжы,
й  Чалавеччы  вас  чакае.

Вы – атэісты ?
Бог  для  вас – ікона ?
Жыццё  і  Вера  вашы – разышліся.
Вы  толькі  ў  грошы 
верыце  шалёна...
Карыснасць  падмянілі вы карысццю...

Ой, вам – ня  спіцца...
Нешта  ноччу  муліць...
А  не  дае  спакою  вам 
прыбітае  Сумленне.
Яно  жыццё  “шчаслівае” –
i вам  пагубіць,
і  вашым  дзецям –
пж  да  сёмага  калена !

Нянавісці  да  вас – не  маю.
Бо  вы – душэўнахворыя  калекі...
Сярод  Людзей –
ня вокчая  вы  зграя.
Звычайныя  клапы –
на  роде  Чалавеччым.
*+*
7 красавіка 2014 г.
 


Рецензии