Чараунiца мая Туцкая

Чараўніца мая Туцкая,
мара светлая, залатая,
Дзе цябе мне знайсці ці спаткаць,
У каго мне дарогі пытаць?

У адказ я пачуў праз хвіліну-
"Знайдзі вочы пад колер бурштыну,
З зелянцою ад малахіту,
Бо жыццё яе ўсё ў іх адбіта,
І калі душа душу прызнае,
Знай, дзўчына цябе пакахае!


Рецензии