Ты мая мара i надзея!

Чаго ўсё жыццё хацеў,
Чаго шукаў сам, дзе,  не знаю -
Учуць аднойчы неўспадзеў:
"Мой родны! Я цябе кахаю!
Цябе вітаю раніцой,
С табой кладуся спаць увечар,
І кожны подых мой з табой,
І кожны позірк - с табой стрэча!
Ты мой кумір, анёл і Бог!
Ты ўсё, што я на свеце маю,
Бо я з усіх маіх дарог
К табе дарогу выбіраю!
І кожын дзень, і кожын час
Ты - мая мара і надзея!
І развясці, мой любы, нас
Ужо і неба не сумее!"


Рецензии