Аштяптэ-мэ ши мэ ынторк

Аштяптэ-мэ ши мэ ынторк.
Ну уйта де ной,
Аштяптэ, кынд тристеце-ць торк
Галбенеле плой.
Аштяптэ, кынд ын жур е жер
Ши кынд е калд пря мулт.
Аштяптэ, кынд пе алций ерь
Й-ау ши уйтат демулт.
Аштяптэ, кынд де ундева
Н-ар май вени скрисорь,
Аштяптэ, кынд пе-алтчинева
С-аштепте ну май вор.

Аштяптэ-мэ ши мэ ынторк,
Ну-ць фие таре греу,
Яр алций лас-сэ уйте тот
Че ау штиут мереу.
Ей пот сэ крядэ, дакэ вор,
Кэ еу дежа ну сынт
Ши тоць, уйтынд де дорул лор,
Ынчет ла фок венинд,
Сэ бее винул амэрыт
Пентру плекаря мя.
Аштяптэ, ши ку ей грэбит
Те рог, ту ну май бя.

Аштяптэ-мэ ши мэ ынторк,
Ну те гынди ла моарте,
Челуй че ну аштяптэ-й порт
Де грижэ пентру тоате.
Н-ау аштептат ши ну май штиу,
Кэ мь-ай фэкут ун бине,
Дин аштептаря та сынт виу,
Кэч м-ай салват пе мине.
Вом шти деспре-нвиеря мя
Доар ной ын клипа датэ,
Ту ай путут с-аштепць аша
Ка нимень ничодатэ.


Рецензии
С Новым годом и светлым праздником Рождества!
Пусть в вашем доме всегда будет уютно каждому члену семьи,
пусть добро, гармония, сердечное тепло и любовь стоят в
начале любого дела и каждого дня. Творческих успехов!

С уважением,

Поэты Прозаики Приднестровья   11.01.2017 01:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.