Анализируя статьи в Интернете

Аналізыруючы  артыкулы  у  Інтэрнэце.
***
Калі  Краіны  будучыня – ў  Цемры,
як  многа  прадказальнікаў  з’яўляецца…
Здаецца ж, выражаюць  нешта –
па  балючай  тэме…
Паслухаеш, дык –
лягушаты  ў  лужы  целяпаюцца…

Яно, канешне –
хатка  ў  лужыні   патрэбна,
і  чымсьці  пракарміцца, трэба  каб…
А  покуль тут таўкуцца  лягушАты,
ў  пошуках  кавалка  хлеба –
над  лягушАтамі –
пануе  ў  лужы  ЖАБ.
*+*
25  студзеня 2014г.
 


Рецензии