Загубленi у часi

Були для пари створені колись.
У часі загубилися з тобою.
Із долею ставали до двобою.
Поранені, нескорені – зійшлись!

І не було рідніших у житті,
Бо хто ще міг ясніше розуміти?
Беззахисні. наївні, наче діти,
Жили у чарівному забутті.

Ти – юності яскравий ідеал,
Царевич із бабусиної казки,
Король поезії, маестро ласки!
Та пізно я знайшла цей ареал...

А ще банальні заздрощі богів!
Вони такого щастя не прощали – .
Творили перешкоди і обвали
Минулого несплачених боргів...

2014


Рецензии
Із цікавістю прочитала Ваш вірш!
Всього Вам самого найкращого!
З теплом,

Валентина Лысич   19.09.2014 00:48     Заявить о нарушении
Дякую, Валю!
Хай Вам щастить!

Нила Волкова   19.09.2014 10:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.