Хай йому грець

Вже день пройшов.
Ось місяць у вікні
Киває світложовтою голівкой.
І наче заспокоює мене.
Все добре. Все лихе
Минеться дуже швидко.
Не даремно говорять
«Ранок-це добро».
Іди вмивайся
Та лягай вже спати.
Я розумію це,
А нудить все одно.
Хай йому грець.
Я буду танцювати.


Рецензии
Нехай усе буде гарно! :)

Мишка   28.12.2013 08:06     Заявить о нарушении
Дякую, Михайле.

Наталия Малыхина   28.12.2013 13:12   Заявить о нарушении