Примхливi подружки, мов панi

Грайливо,кружляють у танці сніжинки,
Підхоплені вітром так ніжно.
То падають долі,то вверх летить стрімко,
То сум їх бере,то їм смішно.

Примхливі подружки,чудові мов пані,
Кокетки вони й чепурушки
Вони неземні в білосніжному вбранні,
Їх танець всім душі зворушить.

От так насміявшись,в таночку зимовім,
Лягають вони спочивати.
Вкривають собою і гори і доли
І будуть,мов зорі,сіяти.

Прикрасять вони нашу матінку-землю,
Зігріють своєю любов'ю.
Зусилля ті їхні не пройдуть даремно,
Розквітне матуся весною.


Рецензии
Левиа.
Прекрасные зимние стихи.
Спасибо огромное.

Дмитрий Ахременко   05.12.2013 15:26     Заявить о нарушении
Щиро дякую!

Левиа   07.12.2013 01:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.