Ми i сонячний зайчик

Наш сонячний зайчик із сонцем дружив,
Стрибав і весь час веселився.
Як дзеркало я перестала крутить -
На стелі у нас поселився.

А сонце світило, і зайчик радів,
І братик маленький сміявся.
І цяцьок ніяких уже не хотів,
Піймати його намагався.

Мій братику любий, ну як же його
Ти візьмеш у ручки маленькі?
Вистрибує зайчик. Не хоче цього.
Хай будуть усі веселенькі!


Рецензии
Гарний вірш!!!
Мені дуже сподобався!
Чому мало друкуєш віршів?
Чекаю... До скорої зустрічі!

Валентина Лысич   30.10.2013 19:19     Заявить о нарушении