Осенняя пастель

ВОСЕНЬСКАЯ  ПАСТЭЛЬ.
***
ДвОрнік 
     згроб
       у  кУчку 
лІсце…
Клён  іх  ноччу 
            пазгублЯў…
Без  агню  гарЫць  агнІшча…
Яго - кастрычнік  малявАў…
*+*
15 кастрычніка 2013 г.

**( пазгублЯў – растерял;
агнІшча – пылающий  костёр;
кастрычнік – октябрь;
малявАў – рисовал).


Рецензии