Д. Хармс. Из дома вышел человек English

A fellow left his house and took
A wood club and a sack.
And for the road,
And for the road
He put them on his back.

And straight ahead he looked all day
And walked and never stood.
No sleep, no drink,
No drink, no sleep,
No drink, no sleep, no food.

Into the woods he went at last
When came the rising sun.
And since that day,
And since that day,
And since that day he's gone.

But if it happens that you luck
To meet this man by chance,
Then let us know,
Then let us know,
Then let us know at once.


***
Из дома вышел человек
С дубинкой и мешком   
И в дальний путь,   
И в дальний путь      
Отправился пешком.   
 
Он шёл всё прямо и вперёд,
И всё вперёд глядел.      
Не спал, не пил,            
Не пил, не спал            
Не пил,            
Не спал, не ел.            
 
И вот однажды на заре   
Вошёл он в тёмный лес.   
И с той поры,   
И с той поры,   
И с той поры исчез.   
 
Но если как-нибудь его   
Случится встретить вам,   
Тогда скорей,   
Тогда скорей,   
Скорей скажите нам.   


Рецензии
That's pretty perfect! Nothing to even nitpick! Wonderful job!

Данила Яковлев   08.09.2021 13:46     Заявить о нарушении
Many thanks!! Will try to keep it up :)

Евгения Саркисьянц   09.09.2021 00:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.