Дiвчина-сирiтка

Пригорнулося дівчатко до  берізки,
плаче серденько, а душа страдає.
Де знайти їй щастя в цьому світі,
та мабудь щастя на світі цім немає.

Пригорнулося дівчатко обережно,
гіркі сльози покапують додолу.
Чому живеться їй так дуже важко,
що зробити, щоб змінити свою долю.

Сонечко за гору вже сідає,
на узліссі стало вже сіріти,
а дівчатко плаче та й страдає,
бо не знає куди їй ся діти.

Гірко плакала дівчина-сирітка,
вся природа на плач її принишкла,
та раптово настала  темна нічка,
сирітку нічка зовсім налякала.

Десь далеченько вогники мигали,
та було чути ледь людську розмову.
Вона на вогник цей пошкандибала,
йшла до людей шукати допомоги.


Рецензии
Дай Бог, чтоб нашла...
Спасибо, милая!

Еммилия   20.09.2013 00:29     Заявить о нарушении
Дай Бог чтобы все нашли путь к спасению...со всем Светом Души Мария

Мария Баварская   07.10.2013 23:57   Заявить о нарушении