Я абдыму цябе за плечы,

Я абдыму цябе за плечы,
Сатру слязу з тваёй шчакі.
Я памятаю мiг сустрэчы,
Пра нас ляглi на лicт радкi.

Не трэба слоў  і апраўданняў,   
Усе мільгнула як  ў сне,
Каханне наша без прызнанняў,
Званiлi сэрцы  ў цiшыне.

І цела далікатныя выгібы
Шукалі рукі у пацьмах.
Паветра мы хапалi нiбы рыбы,
Луналі дзесьці у гарах.

Палалі вусны зноу запалам -
Я пацалункам іх тушыў.
Імгненні страсці сталі дарам,
Хоць іх Усявышні падарыў.

Хвіліны моўчкі праляцелі ...
Сустрэчы памятаю  словы.
Ночы застылі акварэлі -
Пляняць кахання  нас аковы.


Рецензии
Понравилось...Владимир!Удачи в творчестве.:))с улыбкой,Людмила.

Людмила Украинская   18.09.2013 07:39     Заявить о нарушении
Спасибо большое.

Владлан   20.09.2013 22:07   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.