Августовская Ночь в Коссово

Жнівеньская ноч у Косава.

Начное  неба –
велізарны тэатрАльны  занавЕс…
СтарЫ…
Як  сам  Сусвет-Тэатр…
СтарЫ,
ды й  зношаны –
у  дзірках  ўвЕсь…
За  ім,
на  Сцэне,
нешта  твОрыцца…
І  дзіркі-зоркі  зіхацяць…
І  Месяц – рАмпавы  ліхтАр…
Сціхае  зАлы  гоман…
ЗасынАе  горад  змОраны…
*+*
18 жніўня 2013г.
Косава.


Рецензии