Августовское Коссовское утро

*Жнівеньскі Косаўскі ранак.

У  двары  на  траўцы,
да  зямлі  спіною,
з  сонцам  сустракацца,
ў  ранішнім  спакоі...
Неба – як  сінюткі сітец,
дзе  гарохам – воблачкі.

Верабейчык  прымасціўся,
на  травінцы,
побач...
16 жніўня 2013г.
Косава.


Рецензии