Коссовская ночь на 29 августа

*КОСАЎСКАЯ НОЧ НА 29 ЛіПЕНЯ.

Калодзеж…
Яблыня…
І  ноч…
Здаецца ж,
быць  павінна  цішыня…
ПразрЫстая, неадчувАльная…
Але,
як  у  спружЫну  сціснута  яна…
Уся  з  людскіх  адчАяў…

НапрУжаная  ціш…
Яна – пужае…
Як  быццам  нехта,
звыш,
глядзіць  на  нас,
ў  сваім  адчАі…

ТугАя  ноч…
У  далячЫне  вЫшняй
самОтна  зоркі  мОргаюць…
…і  толькі  вішні,
ападАючы,
аб  лісце  шморгаюць…
*+*
29 ліпеня 2013г. Косава.


Рецензии