Мила, не дивись телевiзор!

Я танцюю на паласі,
Годину танцюю на паласі,
Два танцюю на паласі,
Три танцюю на паласі,
А ти дивишся телевізор?

Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?
Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

Замерзаю без руху,
Годину стою я без руху,
Два стою я без руху,
Три стою я без руху,
А ти дивишся телевізор?

Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?
Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

Я розлігся на дивані,
Годину розлігся на дивані,
Два розлігся на дивані,
Три розлігся на дивані,
А ти дивишся телевізор?

Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?
Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

Дай хоча б чашку чаю,
Годину хочу я чашку чаю,
Два хочу я чашку чаю,
Три хочу я чашку чаю,
А ти дивишся телевізор?

Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?
Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

Я тоді беру гітару,
Годину граю на гітарі,
Два граю на гітарі,
Три граю на гітарі,
Все, здається телевізор?

Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?
Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

Милая, не смотри телевизор!

 
Я танцую на паласе

Час танцую на паласе,

Два танцую на паласе,

Три танцую на паласе,

А ты смотришь телевизор?

 
Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?

Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

 
Замираю без движенья

Час стою я без движенья

Два стою я без движенья

Три стою я без движенья

А ты смотришь телевизор?

 
Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?

Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

 
Я разлёгся на диване,

Час разлёгся  на диване,

Два разлёгся на диване,

Три разлёгся на диване,

А ты смотришь телевизор?

 
Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?

Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?

 
Дай хотя бы чашку чаю,

Час хочу я чашку чаю,

Два хочу я чашку чаю,

Три хочу я чашку чаю,

А ты смотришь телевизор?

 
Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?

Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein?


Я тогда беру гитару,

Час играю на гитаре,

Два играю на гитаре,

Три играю на гитаре,

Всё, сдаётся телевизор?

 
Ja-ja-ja-ja-ja-ja-ja?

Nein-nein-nein-nein-nein-nein-nein? )


http://www.youtube.com/watch?v=fE9dHzxOU1E

http://www.youtube.com/watch?v=gguPEtaVPe8


Рецензии
Толя,а звідки ви так рідну мову знаєте?)
А фотография из личного архива? Это кто такой музыкант?)

Наташа Барва   16.08.2013 17:59     Заявить о нарушении
Наташа, внучатый племянник сегодня играл! )

Анатолий Иванов 4   16.08.2013 18:35   Заявить о нарушении