вечер

                Вечоровий спокій
Зимовий вечір стишує бенкет,
Засвічує м’яке у вікнах світло.
Турботи відпускають нас з лабет,
І спокій душу сповнює привітно.

Хтось біля телевізора куня,
А хтось бере до рук цікаву книгу.
Там мами ніжні мудрії слова
Втішають і розраджують дитину.

Над шахами мудрують батько й син,
З колиски немовля своє агука…
Який прекрасно-неповторний часу плин,
Коли родина вся зібралася докупи!

Тоді-то тихо щастя прилетить,
Огорне всіх палким крилом любові.
Чи краще щось буває за цю мить?
Тож будь благословенним, спокій вечоровий!


Рецензии
Так, будь благословенним, спокій вечоровий!
Добре сказано!
З теплотою,

Валентина Лысич   08.09.2013 21:16     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.