Из Бродского - In English

We are parting forever with you, my friend.
Draw a simple circle, and then pretend
That it's me: inside -- just an empty space.
Take a look at it and, alas, erase.

Навсегда расстаемся с тобой, дружок.
Нарисуй на бумаге простой кружок.
Это буду я: ничего внутри.
Посмотри на него - а потом сотри.


Рецензии