Нохчийчоь г1аьтти

Нохчийчоь  денна,
Евзаш дуьненна,
Го  ела елла!

Заманах  йоьлла,
1илманехь  тоьлла,
И  йола елла!

Майданаш  яьхна,
Бос тайна,аьхна
Зезагаш  къиега.

Маьлхан  нур  мелла,
1алам денделла,
Мукъамаш  дека.

Мог1арехь  лаьтта
Сакъона   дитташ,
Урамаш  ц1индеш.

Дай баьхна Латта,
Нохчийчоь,г1аьтти,
Г1иллакххан сийдеш!


Рецензии
xaz deshnash du, Petimat.

Дашо Аргунская   08.04.2013 11:02     Заявить о нарушении
Баркалла,Дашо.

Петимат Абубакарова   09.04.2013 01:31   Заявить о нарушении